Είμαστε μια δημιουργική και παραγωγική ομάδα πολύ έμπειρων στελεχών της αγοράς στο χώρο της Στρατηγικής των επιχειρήσεων, του Marketing και της Επικοινωνίας.

Τα στελέχη μας έχουν εξειδικευμένες σπουδές σε επιμέρους θέματα όπως: η Στρατηγική, η Ηγεσία, το Αποτελεσματικό Μarketing, η Επικοινωνία, το Digital Marketing και η Διαφήμιση.

Εχουμε μεγάλη προυπηρεσία ως σύμβουλοι σε αντίστοιχες θέσεις μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών της ( Βορείου ) Ελλάδος και συμμετείχαμε ενεργά σε πολλά και διαφορετικά, καινοτόμα projects με θεαματικά αποτελέσματα.

Η εξειδίκευση μας αφορά κυρίως στο αποτελεσματικό change management δηλ. τη διαχείριση της αλλαγής σε ένα φορέα, οργανισμό ή επιχείρηση, τη δημιουργία νέας κουλτούρας, κουλτούρας αλλαγής, την υιοθέτηση της και τα ενδιάμεσα στάδια παρακολούθησης της μέχρι την επανατροφοδότηση. ( follow up )

Με έντονη και ισχυρή βιωματική γνώση, λόγω του άκρως ανταγωνιστικού περιβάλλοντος - πέραν της απαραίτητης επιστημονικής - είμαστε σε θέση να μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις πιο δύσκολες και σκληρές συνθήκες.

Τα στελέχη μας κι εμείς, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κάτι που δε γίνεται γιατί όλα γίνονται!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ - ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.